Hem » Om oss

Om oss

SM - nytt varje år

SM i poetry slam överlämnas till nya arrangörsgrupper varje år. Sedan 2010 har det arrangerats i Uppsala, Visby, Göteborg, Malmö, Umeå, Stockholm och Uppsala - och nu har arrangörskapet åter förärats Göteborg. Vi som arrangerar är Göteborgs Poetry Slam och Musikens Hus.

 

Göteborgs Poetry Slam

Vi är en ideell förening som bland annat arrangerar poetry slam och öppna scener. Dessutom gör vi poesi-workshops i skolor i Göteborg och regionen, egenpublicerar zines och små antologier, och medverkar på litteraturfestivaler och mässor. Håll dig uppdaterad om våra aktiviteter på facebooksidan.

 

Musikens Hus

Musikens Hus är en kooperativt driven ekonomisk förening. Sedan tidigt 00-tal har poetry slam ägt rum på Café Hängmattan i bottenvåningen.

Majornas kulturcentrum med två barer, två scener och restaurangkök specialiserade på god vegetarisk mat, bra musik och lokal öl.

Musikens Hus slår upp portarna för dig som är sugen på riktigt bra konsertupplevelser, med bra liveakter och DJ:s. I huset finns två scener, en mindre i cafe/restaurangdelen och en stor konsertlokal. Här bjuds på artister från hela världen, festivaler med inhemska och lokala band och klubbkvällar.

I Musikens Hus repar ca 70 band och du kan gå på kurs i till exempel dans eller slagverk kvällar och helger.