Hem » För medverkande

För medverkande

Boende

Slamorten ordnar boende åt sina individuella poeter, och lagen ordnar också sitt boende själva.
För att underlätta har SM 2017 preliminärbokat boende:

STIGBERGSLIDENS VANDRARHEM
Det ligger ca 400 m från Musikens Hus och har nära till spårvagnar och mataffärer. All bokning och betalning sker er emellan.

Det är först till kvarn som gäller så boka era rum så fort ni har möjlighet. Observera, efter den 15 april måste vi släppa preliminärbokningarna på de rum som är kvar och ni får då själva söka ett annat alternativ. I stort sett hela vandrarhemmet är uppbokat av oss!

Detta har vi preliminärbokat 24-28/5, välj och boka själva.

  •  Familjerum 4+1 bäddar, á 4900 SEK
  •  Familjerum 4 bäddar, á 4900 SEK
  •  Familjerum 3 bäddar, á 3220 SEK
  •  Familjerum 8 bäddar, á 8240 SEK

Priserna inkluderar frukost. Vi bjuder på avgiften för gruppmedlemskap i STF (500 SEK). Ange festivalkoden som är: 62005

SPAR HOTEL
För de som har bättre budget eller vill vara lite mer för sig själva har vi prel. bokat några rum på SPAR HOTEL som ligger ungefär lika nära Musikens Hus (4-500 m) men åt andra hållet. All bokning och betalning sker er emellan.

Det är först till kvarn som gäller så boka era rum så fort ni har möjlighet. Observera, efter den 1 maj måste vi släppa preliminärbokningarna på de rum som är kvar och ni får då själva söka ett annat alternativ.

Detta har vi preliminärbokat 24-28/5, välj och boka själva.
4 st 4 bedsrum 1410 /natt 5640 kr för fyra nätter
6 st dubbelrum  1010/natt  4040 kr för fyra nätter
Ange festivalkoden som är: 22520305

Resa

För den som ska ta sig till SM den 24-27 maj och åker från Stockholm kommer det i år att arrangeras en bussresa! Resan ordnas av Anders Petterson och den som är intresserad av att åka med ska anmäla sig till honom via telefon: 070-3054251 eller mail: anderspetterson@hotmail.com.

Info om resan:

Bussen tar 20 passagerare och kommer avgå från Stockholm på förmiddagen onsdagen den 24/5. Exakt tid och plats meddelas senare. Tidigare år har bussen startat från Älvsjö pendeltågsstation. Tillbakaresan till Stockholm startar på morgonen söndagen den 28/5.

Priset för bussen slås ut på alla medpassagerare så hur dyr resan blir beror på hur många som åker med. Om bussen fylls kommer det kosta 750 kronor för resa tur och retur Stockholm-Göteborg.

Bussen kommer att stå på en lämplig plats i Göteborg under SM-dagarna så man kan hänga där eller ha sina saker där. Däremot kan man inte sova i bussen. Den som vill åka med eller har frågor om resan ska kontakta Anders.

Lag

Anmälan för lag är nu stängd.

Slamort

Anmälan för slamorter är nu stängd. De 11 slamorter som har/har haft uttagningar och skickar poeter till SM är: Umeå, Eskilstuna, Malmö, Uppsala, Halland, Norrbotten, Jönköping, Huddinge, Skogås, Göteborg och Finland.

 

Lagpoesi och amerikaner på besök

Foto: Ludvig Duregård Som vanligt är det både en individuell tävling och en lagtävling på SM - men i år ser upplägget annorlunda ut. Lagen har anmält sig själva och kommer dessutom bli coachade av tre grymma Chicagopoeter.  – Jag ser framför mig stående ovationer från början till slut, säger […]

Läs mer

0 comments

Speed dating och pedagogik – dagprogrammet tar form!

Nu börjar punkterna till dagprogrammet bli klara och vi kan i dag avslöja två saker som kommer hända under SM-dagarna... nämligen "Poe Speed dating" och "Poetry slam och pedagogik". På SM den 24 till 27 maj kommer det inte bara pågå rafflande tävlingar. I år breddar vi evenemanget och bjuder […]

Läs mer

0 comments

Häng på poesibussen från Stockholm till SM!

För den som ska ta sig till SM den 24-27 maj och åker från Stockholm kommer det i år att arrangeras en bussresa! Resan ordnas av Anders Petterson och den som är intresserad av att åka med ska anmäla sig till honom via telefon: 070-3054251 eller mail: anderspetterson@hotmail.com. Info om […]

Läs mer

0 comments

SM-uttagningarna i full gång

Nu är anmälningarna stängda för både slamorter och lag. De slamorter som har uttagningar och kommer skicka poeter till SM i år är: Umeå, Eskilstuna, Malmö, Uppsala, Halland, Norrbotten, Jönköping, Huddinge, Skogås, Göteborg och Finland. Tävlingarna i Malmö och Uppsala är redan klara. På de övriga orterna är uttagningarna i […]

Läs mer

0 comments

Anmälan är öppen

Att anmäla ett lag är möjligt fram till och med fredagen den 10 februari. Anmälan för slamorter pågår till fredagen 10 februari. Varmt välkomna och hör av er om ni har några frågor! Vi ser mycket fram emot er.

0 comments