Hem » För medverkande

För medverkande

Läsordning

Här är läsordningen för onsdagens bouts. Kolla in vilka poeter som tävlar när, var och i vilken ordning!

Läsordning onsdag individuella 

Och för torsdagens lagbout.

Läsordning Lagbout 1 torsdag 

Regelbok

Det finns nu en regelbok med allt som gäller kring tävlingen. Bra att läsa igenom för alla medverkande: Regelbok

Boende

Slamorten ordnar boende åt sina individuella poeter, och lagen ordnar också sitt boende själva.
För att underlätta har SM 2017 preliminärbokat boende:

STIGBERGSLIDENS VANDRARHEM
Det ligger ca 400 m från Musikens Hus och har nära till spårvagnar och mataffärer. All bokning och betalning sker er emellan.

 

SPAR HOTEL
För de som har bättre budget eller vill vara lite mer för sig själva har vi prel. bokat några rum på SPAR HOTEL som ligger ungefär lika nära Musikens Hus (4-500 m) men åt andra hållet. All bokning och betalning sker er emellan.

 

Lag

Anmälan för lag är nu stängd.

Slamort

Anmälan för slamorter är nu stängd. De 11 slamorter som har/har haft uttagningar och skickar poeter till SM är: Umeå, Eskilstuna, Malmö, Uppsala, Halland, Norrbotten, Jönköping, Huddinge, Skogås, Göteborg och Finland.

 

Bilder från finalerna!

Fotograf Patrik Petroff förevigade finalkvällen den 27/5. Ett album med bilderna finns på facebook: Här är ett smakprov:

0 comments

Se hela programmet!

Nu ligger hela programmet med alla programpunkter och tävlingar ute. Kolla in vad som händer på dagtid, vilka tider tävlingarna är och vilka poeter som gästar oss som Emcees och Kalibranter/offerpoeter, Bara några dagar kvar nu! Se hela programmet och alla programpunkter här!  

0 comments

Kom och påverka!

Är du helt ny på SM eller varit med många år? Oavsett vilket så är du välkommen på Slam Master-mötet 2017! Slam Master-mötet är Poetry slams öppna stormöte. Här diskuteras varje år viktiga frågor och beslut tas om t.ex. var SM ska arrangeras kommande år. Om du är lokal arrangör […]

Läs mer

0 comments

Biljetter till finaldagen ute!

Nu kan man köpa de åtråvärda biljetterna till SM finalerna! http://www.ticketmaster.se/event/sm-i-poetry-slam-efterfest-biljetter/467695

0 comments

Vad vinner man då?

Framföranden, publiceringar och gig! Både ettan, tvåan och trean i den individuella tävlingen, och det vinnande laget, får läsa poesi för nya publiker i olika forum. Resa, boende och arvode - och potentiellt starten på nåt nytt och stort. Många poeter har börjat på poetry slam-scenen och gått vidare och […]

Läs mer

0 comments