Vad vinner man då?

Framföranden, publiceringar och gig! Både ettan, tvåan och trean i den individuella tävlingen, och det vinnande laget, får läsa poesi för nya publiker i olika forum. Resa, boende och arvode - och potentiellt starten på nåt nytt och stort. Många poeter har börjat på poetry slam-scenen och gått vidare och släppt plattor, gett ut böcker och arbetat med scen, text och publik på olika sätt.

I år är vi väldigt stolta över samarbetet med många viktiga och tunga aktörer inom litteratur och scenkonst. Vinnare från årets SM kommer ta plats på scener hos Göteborgs Kulturkalas, Forum för poesi och prosa, Folkteatern Göteborg och Skurups Folkhögskola. Tidskriften Lyrikvännen publicerar även i år ett verk av den vinnande individuella poeten.

Vinnaren av varje bout får en bok från Ordfront förlag. Och alla som tävlar får dessutom en goodiebag med goa grejer från  WhitelinesBallografOatly, Tidningen Skriva och Nicotext.

All info hittas under Tävlingen -> Priser och goodie-bag och uppdateras hela vägen fram till SM. Om du är bokare eller publicist och vill erbjuda en arvoderad läsning eller publicering, så maila poetryslamsm17@gmail.com.