Hem » Press

Två nya programpunkter klara

I dag släpper vi två nya punkter ur dagprogrammet: Vidöppen Scen och ett panelsamtal om SM:s historia.

Under SM kommer det inte bara vara tävlingar och händelser på kvällstid. Under de fyra SM-dagarna kommer det pågå en hel del aktiviteter i Musikens hus. Nu släpper vi ytterligare två punkter är programmet – båda kommer ske på lördagen den 27 maj.

Vidöppen Scen med Poesiwerken är en öppen scen för alla som håller på med textbaserad konst. Klockan 13:30 är vem som helst välkommen till Musikens hus för att dela med sig av dikter, berättelser eller performance. Anmälan sker på plats. Personer som INTE ska delta i kvällens SM-final har förtur. Lördagen den 27 maj kl. 13:30-15:30.

SM:s historia: panelsamtal med Solja Krapu och Oskar Hanska är, som det låter, ett samtal om SM:s och poetry slams historia i Sverige. SM-veteranerna Solja Krapu och Oskar Hanska berättar anekdoter och pratar om hur SM har förändrats. Solja vann SM både 1997 och 1998; Oskar tog hem segern 2009. Hallandspoeten Ronja Möller är samtalsledare. Lördagen den 27 maj kl. 16:30 – 17:15

Programpunkter som är klara sedan tidigare:

PoeSpeedDating (där poeter får träffas och lära känna varandra). Torsdagen den 25 maj kl 11:00 - 12:30. 

Poetry slam och pedagogik, pop-up samtal. Fredagen den 26 maj kl 14:00 - 14:45. 

OBS: tiderna kan ändras.